søndag 27. juli 2008

Scrapperier

Her er rammen jeg fikk av min amerikanske venninne til bursdagen min. Skal stjele ideen ved at jeg har kjøpt tre rammer med glass hvor et bilde av min datter og to venninner skal inni også skal jeg pynte litt.
Shopping hos Unik hobby og Panduro. Var på Unik hobby to ganger og kjøpte en del.
Er de ikke søte?
Disse to stemplene gleder jeg meg til å bruke.
Mer shopping Unik hobby.

Kort til min nevø på 6 år. Inni kortet.
Framsida av kortet.

Noen fine bånd.
De siste bildene kom litt i feil rekkefølge, men sånn er det nå bare. Skal ha shoppestopp en stund nå.
Tirsdag reiser vi hjem og det skal bli godt. Har hatt utrolig bra vær, og det er første gangen jeg er på hytta uten å fyre opp. Badet i dag og skal på bading i morgen. Ungene er snart fisker tror jeg.

onsdag 23. juli 2008

Det er sommer!

Godt og varmt har det vært i dag, og varmen skal visst vare lenge. Jeg har vært på bytur også har vi besøkt ei venninne av meg og dattera hennes.

Gikk bananas i dag. Brukt en del penger på scrappeting. Har tatt bilde, men bildeskred kommer når ferien er over. Kjøpte også bursdagsgaver og noe annet dill. Vet jeg må til Hamar igjen å kjøpe mer stempelpenner og kartong. Kjøpte noen fine stempler i dag. Gleder meg til å teste de ut.

I morgen skal vi i Amadeusparken og så på hytta. Amadeus parken er en liten dyrepark på Tangen. Den er oppkalt etter en ape de har der. Jeg har ikke vært der siden sommeren 2002, så det er visst forandringer der. Ungene gleder seg i allefall. Søndag skal vi feire bursdagen til ungene.

Veslesnuppa holder på å slutte med bleie. Hun har hatt et uhell siden vi kom, og det var i dag. Bæsjet i trusa si, så den ble kastet. Ellers så har vi vært og besøkt ungenes oldemor. Kort til min kjære nevø har jeg også laget i dag.

Kos dere i sommervarmen, det skal jeg.

tirsdag 22. juli 2008

Ferietid

Jepp, nå har jeg ferie. Kom til Vang i dag. Det var så godt å se igjen sønnen min, selvom min mor kritiserer nesten alt jeg gjør. Vi skal være her en uke og i morgen begynner programmet. Skal til Hamar å kjøpe bursdagspresanger og på scrappebutikk. Etterpå skal ungene og jeg besøke ei venninne av meg og dattera hennes. På kvelden skal kanskje sønnen min og jeg på Mamma Mia filmen. Torsdag skal vi i Amadeus parken. Har egentlig lyst til å dra på jernbane museet, men vi får se. Kanskje en tur på hytta for å møte Lynetmor. Søndag skal vi feire barna mines bursdag. Ellers så tar vi det som det kommer. Godt å komme bort en tur i allefall. Regner med litt bilde oppdatering her etterhvert.

Må lage kort til nevøen min i morgen. Har alt med meg. Har også lyst til å scrappe bilder mammaen min har tatt av sønnen min og nevøen min på hennes to Osloturer med barnebar. Håper hun har lagt dem over på maskina til pappaen min.

Vi skal på tur med en annen familie også, men det kommer jeg tilbake til. Nå sier jeg god natt.

lørdag 12. juli 2008

Da er jeg kommet til Vang. Turen gikk greit med diverse regnskurer, men det hører vel til når ferien nærmer seg. Ønsker egentlïg finvær til over skolestart, men det kommer vel ikke til å skje.
Mandag begynner NBUs landsstevne, og i år er det i Hoston. Det er ei lita bygd i kommunen jeg bor i. Da kommer det masse folk også håper vi værgudene er på vår side. Fredag kveld skal jeg kanskje utover og høre på Too Far Gone. Gubben har vært med å koblet opp strøm til stevnet og fikk dermed to gratisbilletter til festen. Mangler bare barnevakt til snuppa, men det ordner seg sikkert.
Ellers står siste uke på jobb før ferien på programmet, og nå gleder jeg meg til ferie. Vi skal hit til Vang igjen også kanskje en campingtur hvis svigers får fikset bobilen sin. Turen går da til Namsskogan Familiepark og Sverige. Så jeg trenger finvær framover.
Scrappingen er utsatt til høsten. Fikk pakke fra venninna mi i USA her om dagen. Hun var tidlig ute med bursdagspresanger til meg og ungene. Vi har bursdag 3. og 16. august. Er så heldig at ungene er født på samme dag med 3 års mellomrom. Jeg har bursdag først. Min venninne hadde kjøpt en treramme som hun hadde pyntet og skrevet venn på. Jeg har nå fremkallt to bilder av snuppa og to venninner, også skal jeg til Trondheim på torsdag og da skal jeg på Panduro og kjøpe rammer som jeg skal pynte og sette disse bildenen inni og gi bort i bursdagspresang hvis snuppa blir bedt i bursdag.
Håper alle har en fin sommer!

søndag 6. juli 2008

Late dager

Her har vi hatt strålende vær i det siste. Var på stranda med barna på fredag og ja jeg er solbrent. Tenker ikke på å smøre meg selv, så ryggen min er ganske rød. Ungene berget greit, de ble smørt. Tok fri minstesnuppa fra barnehagen. I dag er det grått ute. Regnet har det også gjort. Litt greit med vær forandring, men kan godt bli fint igjen i morgen.

Snuppa har igjen to uker i barnehagen før ferie nå. Jeg har også to uker med jobbing, så skal jeg slappe av. Har arbeidshelg og skal snart avgårde. Eldstemann reiser til Vang på lørdag. Snuppa og jeg skal kjøre han. Han skal kose seg med mommoen sin en hel uke uten foreldre og lillesøster.

Eldstemann har tatt av støttehjulene på sykkelen sin og snuppa hår fått på støttehjeul. Trehjulssykkelen er satt bort.

Ettersom at det har vært så fint vær, så har det blitt dårlig med scrapping. Kommer sterker tilbake en annen dag.

Fortsatt god sommer til alle tittere!