søndag 24. august 2008

Bursdagsfeiringer, barnehage start og skolestart

Ja, det stemmer det. Er så heldig og ha fått begge barna mine på samme dag med 3 års mellomrom. Minstefrøkna feiret forrige søndag, eldstemann feiret fredag og i dag er siste familieselakpet. Skal bli godt å bli ferdig med det.

11. august begynte minstesnuppa i barnehagen etter ferien. Godt for alle at rutinene skulle begynne igjen. 18. august var det en spent 2. klassing som møtte på skolen igjen. Han kostet seg fælt. De sitter to og to sammen ved langbord, og de hadde fått hver sin liten kurv med blyant og fargeblyanter. Nye bøker som skulle ha bokbind var også med hjem. Tirsdag denne uka begynner jeg igjen på skolen.

Mannen min reiste til USA forrige fredag på jobb. Han skulle bare være borte noen dager, men tropiske stormer har satt en stopper for det. Båten de skulle ha noe utstyr ombord på er nå reist, men det utstyret mannen min skulle se over har blitt utsatt. I går fikk de ikke lov til å være på basen pga storm. Fredag måtte de gjøre noe annet, og en måtte kjøre en som mistet båten til bushen i Louisianna. Så han kommer vel onsdag håper jeg.

Ellers så har vi strålende vær i dag.

Ha en fortsatt fin søndag og en fin uke alle sammen.

søndag 10. august 2008

Ferien er over!

Jepp, i morgen er det hverdagen igjen for noen av oss. Gubben og sønnen har ei uke ferie til, mens snuppa og jeg begynner på hverdagen i morgen. Gleder meg til å få litt rutiner igjen. "Ørene er på ferie" som snuppa sier. En annen bra kommentar: "Melkebarten bor i melkekartongen. Har vi ikke melkekartong, så får vi ikke melkebart." Hun blir 4 år på lørdag.

Skal sette meg ned og finne litt bilder å dele med dere. Nå er det natta her. Vi snakkes.