lørdag 27. september 2008

Forumutfordringen - Scrappehuset

Ny utfordring på http://www.scrappehuset.blogspot.com/ Denne gangen kan de som er medlem av diverse forum være med. 8 forum har presentert seg i denne omgangen, og medlemmene her kan scrappe oppgaven. Oppgaven gikk ut på å scrappe en LO om en mann som er deg veldig kjær. Skal skrive minst 50 ord om hvorfor han er deg kjær.

Scrappehuset har også en blogcandy på gang. 3ndy paper sponser premie til en verdi av ca 350 kr. Ark fra julekolleksjonen og clear stempelpakke. Ta en titt på dette online magasinet og se hva de bedriver.

fredag 19. september 2008

Scrappehuset

Scrappehuset er et nytt magasin på nettet. De har kjempefine artikler og mange utfordringer. Denne første her rakk jeg ikke å få ferdig innen fristen, men det ble nå laget. Skulle bruke minst 4 bilder og masse tekst.
Yes, I love thickers. het denne oppgaven. Har laget to jeg og denne gangen rekker jeg fristen. Litt vanskelig å ta bilder når man bruker lyse farger, men jeg slo av blitzen og da ble det ganske fine bilder. 2. klassingen var veldig klar til å begynne på skolen igjen og var et stort smil denne morgenen, men det har dabbet av. På skolen vil han, men det er ikke like morsomt å stå opp tidlig hver morgen.
Snuppelura ba 4 små venninner på bursdag, men bare 3 kom. De koste seg med prinsesse temaet. Jeg pleier å kjøpe scrapping jeg liker og dette prinsesse temaet kjøpte jeg for lenge siden, men har ikke helt visst hva jeg skulle bruke det til, men denne anledningen passet det bra til.

Jepp, en liten oppdatering fra meg. Skal komme sterkere tilbake.