fredag 18. mars 2011

For Japan



En stille stund for Japan markeres i dag. Hvis man vil kan man gi et bidrag til Røde Kors.

søndag 13. mars 2011

Helg

I helga har vi vært med på forskjellige aktiviteter. Gubben og sønnen var på isfiske, mens dattera og jeg var på håndball turnering i går. I dag var vi på skirenn. Lokal avisa her har fire skirenn i løpet av etterjulsvinteren. Det siste går neste onsdag.























tirsdag 1. mars 2011

Flink



Ja, det synes i allefall jeg selv. Var på MRL i går og Zumba i dag også har jeg meldt meg på Bodyattack i morgen og MRL fredag. Kjenner at jeg har gjort noe jeg ikke pleier, men det gjør bare godt. Blir egentlig lat etter sånne økter, men neste uke blir ikke like bra, for da jobber jeg dagtid også er mannen min borte tre kvelder. Skal prøve å trene mandag kveld og kanskje fredag. Ellers så har jeg en fin rockering som brukes for lite. Jeg trener på 3t og Zumbacenter på Fannrem. Om en skulle bytte til Maxgym har jeg ikke tatt stilling til ennå, men de har en del andre timer enn 3T. Den som lever får se.

I vinterferien var vi en tur til mine foreldre. Kaldt var det, men i fjellet var det fint. Atter er gang ble vi stående i kø på Kvikne. Kom sent hjem og var sjeleglad vi ikke skulle tidlig opp dagen etter.

Søndag gikk vi en liten skitur før jeg skulle på jobb. Godt det også. Har tenkt å gå på jobb etterpå også. Kontoret og oppmøte plass er rett borti vveien fra der jeg bor. Ser det i fra stuevinduet mitt.

Ha en fin uke alle sammen!