torsdag 16. februar 2012

Vinterferie

I morgen begynner vinterferien. Eldstemann får ferie i dag ettersom lærerene skal gjøre ferdig undervisningsarealet i nyskolen. Snuppa skal på aktivitetsdag. Ungene gleder seg til de skal begynne på ny skole. I går var de med å flytte sine egne saker til de nye klasserommene. Vi foreldre skal få omvisning i mars engang. Gleder meg til det. Forhåpentligvis får jeg en liten sniktitt mandagen etter vinterferien, da jeg skal levere snuppa på SFO. Det blir i hvertfall godt med ny skole. Gamle skolen skal etterhvert rives, men skal brukes av ungdomsskolen til den enten er pusset opp eller at de får bygd ny ungdomsskole.

tirsdag 7. februar 2012

Nytt år!

Dette har vært en trist dag. Har vært i begravelse til en ung mann. Han var lekekamerat med mannen min da de var små også praktiserte han som lege her i dalen og selvsagt så hadde vi han som lege. Kjempemye folk i kirka og utrolig mange kranser og blomster.

Ellers så er det et nytt år. Vi feiret nyttårsaften delvis hjemme og til min manns bror. Mye fint fyrverkeri. Ellers så har det ikke skjedd så mye. 5. og 6. klasse hadde forestilling i kinosalen " kjække trøndera". En kjempefin forestilling. Nyskolen er snart innflyttingsklar og det gleder både elever og lærere seg til. Jeg har fått 50 % fast stilling og gubben holder på med jobb og teater.

En ganske rolig start på året!