lørdag 28. juni 2008

En liten oppdatering.

Bildet over: Klar for EEG.
Rett før narkose. Mamma har 4 øyer, 2 neser og 2 munner. "Likegladvæska" er inntatt.
På oppvåkningen.
Våken. Godt med bolle og Disney kanalen på tv.
Thamshavntoget.
Kongevogna. Kjører av seg selv uten lokomotiv foran.
Thams, kongen og noen andre karer.
Trond Giske
EEG. Mye guffe i håret her.

Shopping på Panduro.
Shopping på Scrap og sånt.

Shopping på Kremmerhuset.
Te selskap på Bårdshaug.



Da skal jeg prøve å oppdatere littegranne.
Lørdag 7.juni feiret vi Thamshavnbanens 100 års jubileum. Dette er en jernbane mellom Løkken, Meldal og Orkanger, Orkdal. Banen går ikke helt frem til Thamshavn som den engang gjorde, men til sykehuset vårt på Bårdshaug. Denne jernbanen fraktet malm fra gruvene på Løkken og til Thamshavn, som ligger ved sjøen og derfra fraktet ut med båt. Under 2. verdenskrig ble bane ødelagt ved Klinglien for at ikke tyskerene skulle fjerne all malmen. Det var motstandsfolk som ødela banen. Feiringen begynte med et teselskap på Bårdshaug gjestegård hvor vi ble tatt med nesten 110 år tilbake i tid da Thams overtalte Salvesen til å bygge en jernbane som kunne drives med vekselstrøm. Bestekameraten til mannen min spilte Thams. Etter teselskapet dro vi til Svorkmo hvor det var "åpning" av banen. Thams holdt tale, det gjorde også kongen. Giske var der og flere promiente gjester. Mest kjent gjestene Stein Erik Hagen og hans frue.

Minn sønn har vært til undersøkelser på St. Olavs hospital i Trondheim. Første turen så en barnelege på han. Deretter var vi på EEG, og nå sist på MR med full narkose. Likegladvæska var ikke nnoe god , men mammaen hadde både store øyne og stor munn og 4 øyer, 2 neser og 2 munner. Han brukte lang tid på å våkne fra narkosen. På EEG hadde de kvit guffe i håret som de satte fast ledninger i . Han skulle ligge helt rolig også gjøre noe legen sa han skulle gjøre. Det var nok kjedelig, for han klarte ikke å ligge helt stille.

Shopping er alltid morro. Mye fint har jeg kjøpt, nå er det bare å bruke det. Har kjøpt både i nettbutikker og på Panduro og Scrap og sånt.

Vårsesongen i fotball ble avsluttet med cup på Løkken. En litt regntung dag med både opp og nedturer.
Her kommer noen bilder fra alt utenom noe shopping og Løkken cup for jeg finner ikke kameraet akkurat nå.

Ingen kommentarer: