mandag 22. august 2011

Trist og glad på en gangDet har vært en litt trasig tid i det siste. Dalen jeg bor i mistet en engasjert, ung gutt, bare 17 år på Utøya. Jeg var ikke i begravelsen, men jeg stod og holdt hender med mange andre da kista ble kjørt til kirka. Minnesamværet etter begravelsen foregikk i Vannspeilet med taler og konsert. Var så vidt innom der med barna.Ellers så har vi vært i dåp hos min søster. Det ble en hektisk helg, men sånn er det når man bor et stykke unna. Ungene har hatt bursdag og første skoledag er overstått. Det var to spente barn som begynte i 2. og 5. klasse forrige uke.

Gubben har spilt teater igjen. Denne gangen har han spilt i et stykke som har utspring fra Kåpper og Slagg som han spilte i for to år siden. Dette stykket tok for seg historien til en del av karakterene og de spilte på ren improvisajon. Kjempebra var det.

I går spilte sønnen i huset cup på Melhus. De var 6 spillere som hadde lyst og de spilte 3 kamper a 25 minutter. Finvær var det også, så det var en fin avslutning på helga. Snuppa var i bursdag og gubben spilte teater, så svigermor var barnevakt for snuppa.

Litt ubestemmelige vær i dag, men her skal det gjøres husarbeid, så det er vel bare å sette i gang. Fri i dag, men jobb i morgen. Skal i løpet av uken ta noen telefoner angående en eksamen og vikarjobber. Så får vi se hvordan det går.

Ingen kommentarer: