søndag 28. august 2011

Skoglyfarmen, Knutsen og Ludvigsen og Miniputtensdag!

Denne helgen har vært omfangsrik og våt. Fredagen var veldig bra med god gtemperatur. Lørdag våknet vi til alle himmelens sluser som var åpne og slik var det meste av søndagen også, men vi har kost oss for det. Godt å komme hjem og finne en varm dusj.

Mannen er med i et amatørteaterlag og de fant ut at de skulle ha sin egen form for farmen i fjor. Egentlig skal det være annet hvert år for ikke å kolliderer med et annet arrangement, så derfor har det vært arrangert to år på rad nå. Været har vært bløtt, men folk har kommet for det, og det vart klingende mynt i kassa!Her prøver de ringspillet fredagkveld.Salgspiken!Møte med Tommy Roland som vant den virkelige Farmen sist sesong.


Lørdag kveld var ungene og jeg på Knutsen og Ludvigsen, og det var en kjempebra forestilling. Virkelig suksess. Mange kjente sanger og noen ukjente og en artig vri på livet i tunellen. Det er Riksteateret som gar laget foreatillingen.Søndagen har gått med til fotballkamper. Ganske bløtt ble det. Var på plass til klokka 10 og da var det oppholds, men himmelem åpnet sine sluser mange ganger før vi kom hjem. Svigermor tok med snuppa hjem og fikk dusjet henne og kom med tørre klær til sønnen min. Han var først i dusjen da vi kom hjem også dusjet jeg. Avsluttet med pizza.Avspark!Premie!

Bløt kråke!Premie!

I morgen er det ny uke!

Ingen kommentarer: