onsdag 26. oktober 2011

Høst

Ja, høsten er her og her inne har det vært stille lenge. Jeg er innom og titter hver dag, men det er ikke alltid at jeg har noe å skrive. Kort oppsummering: Høstferie i Vang sammen med mine foreldre, søster og hennes familie, besøk hos venninne og bestemor og shopping. Ungene er nesten ferdig med fotballen. Snuppa har begynt på håndball og holder på å avslutte dansing. Guttungen holder fortsatt på med fotball. Været er varmt en dag og kald den neste, så vinteren er vel på vei.

Vi hadde en fin høstferie i Vang. Været var kjempedilig og vi hadde en fin topptur. Tantebarna mine vokser så fort, men det er alltid artig å møte dem igjen. Da vi kom hjem til Trøndelag, så var det fin vær her også, men vi har hatt vår del av regnet i ettertid.
Snuppa var mef på Jentefotball kveld, med Gøril Kringen som hovedtrener. Hun hadde med seg noen av jentene på Orkla FK`s damelag. Det var tilsammen 5 jenter fra suppas klasse som var med.

Skolestarten og barnas bursdag er i August, men de har feiret dagene sine henholdsvis i September og Oktober. Guttungen feiret sammen med to andre gutter i klassen på Bowlinga på Orkanger. Til neste år blir det bare noen få som blir bedt. Snuppa hadde bursdagen sin hjemme i år, og nå strømmer det inn med invitasjoner her.Hvert år får 5. klassingeni Orkdal kommune utdelt bibler i kirkene. 2. oktober var det klassen til guttungen og parallell klassa på Evjen sin tur. Det var ikke så mange som møtte opp, men de som møtte fikk lov til å være med i prosesjon. Guttungen bar en vase med liljer som var veldig tung.

Ingen kommentarer: